Met bodycasting maak je een kunstwerk van een object of lichaamsdeel in 3D. Dit proces is ambachtelijk en gebeurt van het begin tot het einde volledig manueel.

De mogelijkheden zijn eindeloos , neem je gezicht of een deel daarvan, handen, voeten, hobby’s of zelfs beroepen en sporten.
Een timmermanshand met hamer, een biljarter met Keu, een darterhand met dart enz ligt allemaal in de mate van het mogelijke. Geen idee is te gek of we beginnen er aan. Bespreek uw droom met ons en wij maken hem mee waar!

Omdat het een kopie van je is zal u meteen zien dat het grote emotionele waarde heeft en zal het moeiteloos de tand des tijds doorstaan.
De casting is dusdanig zuiver dat je alles letterlijk terugziet, dit gaat van rimpels, poriën en nagels, je zult jezelf herkennen en verwonderen.

Onze werkwijze is als volgt.
Nadat u contact met ons heeft opgenomen, zal er een intakegesprek plaats vinden, dit kan bij u thuis of bij ons in het atelier.
Vervolgens gaan we aan de slag en maken de afdruk van het lichaamsdeel. Daarna gaan wij aan de slag in het atelier en werken de afdruk af met het gekozen materiaal, dit kan variëren tussen verschillende soorten gips, steen en beton.

​De snelheid van de afwerking kan verschillen naar gelang de gekozen materialen en drukte.

Our Team